2014. július 7., hétfő

Forest office



Anya tanulni szeretne

Kreatív hobbihoz jól jön a marketing ismeret, online tanfolyam formájában. Erről akkor se szeretnék lemaradni, ha épp nyaralunk! A teraszon jegyzetelek bőszen.
A leckéket letölteni nem mindig sikerül, mert a Dunakanyarnál se mindennapos a wifi (mi előbb tudtuk meg, hogy van a könyvtárban, mint a főtéri boltosok), a mobilomat meg nemrég leejtettem a fülem alól a betonra egy babakocsit tologatós telefonálás közben. Szóval vannak technikai bonyodalmak.
De a tanfolyamon jár az eszem. Megtanultam, minden ötletet írjunk le valahova. Most babás nyaraláson alig látom a netbookom, a kölcsön mobilra nem írok jegyzetet, így cetliket írogatok. Ezek meg veszélyben vannak, a babák bármikor széthordják.
Egyszer végre nekiülök, előszedem a cetliket, hogy a gépbe is be legyen írva.
L közben eszik mellettem, csupa barackpép, beszaladok papírtörlőért a teraszról, gyorsan vissza, hol a papír?????? Apa: de hát már úgyis leírtad. De nem, még csak a felénél tartok! Apa humorizál, ott a faágon (veszettül fúj a szél, készül a vihar).
Nem sokat téved. Meglátja az erdő mellett, egy szűk folyosón a ház mögött, tele avarral, bogarakkal, száz éves kosszal... de már repülök is be érte, semmi veszély nem érdekel :-) , felkapom és nagyon gyorsan kimászom!
A szent marketing terv végül bekerül a számítógépbe!

4 megjegyzés:

  1. Tetszik az írásod hangvétele, a hozzáállásod. Amíg mások panaszkodnak, Te a jövődet építed barackpépes cetlik segítségével. :)

    VálaszTörlés
  2. Valahol én is "panaszkodok", csak próbálom kívülről nézni :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha képes vagy kívülről nézni, az már félsiker, és azt jelenti, jó úton vagy... :) kitartás!

      Törlés
    2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés